Feestkapsel

 

Heb jij een bruiloft, een feestje of een andere gelegenheid? Dan wil je natuurlijk dat je haren goed zitten! Naast je outfit is dit namelijk één van de belangrijkste aspecten. Ik verzorg dan graag jouw feestkapsel, dit kan vanaf 4 personen bij jou thuis plaatsvinden en anders in mijn salon in Brandwijk. Een feestkapsel duurt ongeveer 45 minuten. Je mag van tevoren wat inspiratiefoto's opzoeken en dan beslissen we samen op de dag zelf de mogelijkheden en welk feestkapsel het mooiste bij jou past.

Een feestkapsel kunt u niet eerder dan 8 weken voor de gewenste datum boeken. Dit kan wel in combinatie met het boeken van een bruidskapsel.

Mocht je meer volume, lengte of houdbaarheid nodig hebben, kun je bij mij extensions huren van 100% Remy human hair.

 

Feestkapsel en Visagie

 

Wil je liever een totaalpakket voor jouw haren en visagie? Dat kan! 

Dit combi-pakket is te boeken vanaf 4 personen.

Samen met visagiste Lianne zorgen wij dat je er perfect uitziet voor jouw gelegenheid. Wat is er nu fijner dan dat allebei de personen gespecialiseerd zijn in hun vak. We kunnen samen vanaf 3 personen op locatie komen, of jij komt naar ons in mijn salon in Brandwijk. 

Een feestkapsel en visagie kunt u niet eerder dan 8 weken voor de gewenste datum boeken. Dit kan wel in combinatie met het boeken van een bruidskapsel.

Voor een sfeerimpressie van het werk van Lianne, bekijk haar instagram:

Portfolio feestkapsels