Bruidskapsel

 

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Hou jij van de volgende stijlen: Romantisch, Bohemian, Textured? Dan zijn wij de ideale match!

 

Waarom kies je voor mij als je hiervan houd en waarom niet als je van clean, strak en modern houd?

Ik heb een bepaalde uitgesproken stijl in mijn kapsels, hier ben ik in gespecialiseerd en dit vind ik het allerleukste om te creëren. Houd jij hier niet zo van? Geen probleem, er zijn genoeg andere stylisten die wel bij jouw stijl passen en die daar gespecialiseerd in zijn. Je weet dan zeker dat je een geweldig kapsel krijgt als je bij de goede stylist zit.

 

Trouw jij in het buitenland? voor jou reis ik graag de wereld over. Neem contact met mij op voor meer informatie over een destination wedding!

 

Heb je jouw datum bij mij geboekt? We plannen dan 4-8 weken voor de bruiloft een datum voor een proefkapsel in, deze zal bij mij in de salon te Brandwijk plaatsvinden. Graag heb ik dat je van tevoren wat inspiratiefoto's opzoekt passend bij jouw uiterlijke kenmerken, dan kijken we tijdens de proefsessie samen naar welk bruidskapsel bij jou en je jurk past. Deze proefsessie duurt ongeveer 2-2,5 uur, breng gerust 1 iemand mee als je dit fijn vindt! Heb je een sluier of haaraccessoires? Neem deze mee naar de proefsessie om een beeld te krijgen van het complete plaatje. Mocht je meer volume, lengte of houdbaarheid nodig hebben, kun je bij mij extensions huren van 100% Remy human hair. Daarnaast kun je bij mij ook verschillende haaraccessoires huren voor 1 dag. Neem even contact op voor de opties! 

Alle informatie over de proefsessie van je bruidskapsel vind je hier.

Op de bruiloft zelf kom ik naar jouw huis of naar de trouwlocatie, zo kun je ontspannen beginnen aan jullie bruiloft. Ook je eventuele bruidsmeisje(s), (schoon)moeder, zus, vriendin etc. kunnen bij mij terecht voor een feestkapsel.

 

Bruidskapsel en Bruidsvisagie

 

Wil je liever een totaalpakket voor jouw haren en visagie? Dat kan! Samen met visagiste Lianne maken wij jou helemaal gereed voor de grote dag. De proefsessie zal dan ook tegelijk plaatsvinden in mijn salon in Brandwijk.

Wat is er nu fijner dan dat allebei de personen gespecialiseerd en gepassioneerd zijn in hun vak! Lianne is opgeleid door visagist Roberto Dresia (bekend in de mode en televisie wereld). Ze luistert echt naar wat jij wilt en zorgt dat jij eruit ziet zoals jezelf op jouw grote dag, of je nu van naturel houd of van wat zwaardere make-up. Jullie kijken samen naar welke kleuren er bij jouw ogen en huid passen, hier sluit ze de make-up op aan.

Alle informatie over de proefsessie van je bruidskapsel en bruidsvisagie vind je hier.

Ook jouw bruidsmeisje(s), (schoon)moeder, zus, vriendin etc. kunnen gebruik maken van een totaalpakket, feestkapsel en visagie.

Voor een sfeerimpressie van het werk van Lianne, bekijk haar portfolio onderaan deze pagina of haar instagram:


Portfolio Bruidskapsels

 


Portfolio Bruidsvisagie