Bruidskapsel

 

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Je bent vast druk met alle voorbereidingen en daar hoort ook het boeken van een bruidsstyliste bij.

Het is mijn passie om jou te laten stralen op jouw mooiste dag. Ik hou enorm van de romantische, bohemian en textured kapsels, hou jij hier ook van? Dan zijn wij de ideale match!

Waarom kies je voor mij als je hiervan houd en waarom niet als je van clean, strak en modern houd?

Ik heb een bepaalde uitgesproken stijl in mijn kapsels, hier ben ik in gespecialiseerd en dit vind ik het allerleukste om te creëren. Houd jij hier niet zo van? Geen probleem, er zijn genoeg andere stylisten die wel bij jouw stijl passen en die daar gespecialiseerd in zijn. Zo weet dan zeker dat je een geweldig kapsel krijgt als je bij de goede stylist zit.

Met veel plezier verzorg ik jouw bruidskapsel, om tot het perfecte resultaat te komen zit er een proefkapsel bij het pakket inbegrepen. Deze proefsessie vind 4-8 weken voor de bruiloft plaats en daarin bespreken we al jouw wensen.

Ook jouw bruidsmeisje(s), (schoon)moeder, zus, vriendin etc. kunnen gebruik maken van mijn service voor een feestkapsel, ik reserveer vooraf de gehele ochtend voor jou als bruid, dus ruimte voor daggasten is er altijd.

Trouw jij in het buitenland? Voor jou reis ik graag de wereld over. Neem contact met mij op voor meer informatie over een destination wedding!

 

Bruidskapsel en Bruidsvisagie

 

Wil je liever een totaalpakket voor jouw haren en visagie? Dat kan! Samen met visagiste Lianne maken wij jou helemaal gereed voor de grote dag. De proefsessie zal dan ook tegelijk plaatsvinden in mijn salon in Brandwijk.

Wat is er nu fijner dan dat allebei de personen gespecialiseerd en gepassioneerd zijn in hun vak! Lianne is opgeleid door visagist Roberto Dresia (bekend in de mode en televisie wereld). Ze luistert echt naar wat jij wilt en zorgt dat jij eruit ziet zoals jezelf op jouw grote dag, of je nu van naturel houd of van wat zwaardere make-up. Jullie kijken samen naar welke kleuren er bij jouw ogen en huid passen, hier sluit ze de make-up op aan.

Alle informatie over de proefsessie van je bruidskapsel en bruidsvisagie vind je hier.

Ook jouw bruidsmeisje(s), (schoon)moeder, zus, vriendin etc. kunnen gebruik maken van een totaalpakket, feestkapsel en visagie.

Voor een sfeerimpressie van het werk van Lianne, bekijk haar portfolio onderaan deze pagina of haar instagram:


Portfolio Bruidskapsels

 


Portfolio Bruidsvisagie