Over Vera

Dit ben ik: Vera de Haan, 25 jaar oud en woonachtig in Brandwijk in de boerderij waar wij 3,5 jaar hebben verbouwd. In onze boerderij bevind zich ook mijn salon waar ik jullie met veel plezier mag ontvangen!

Ik ben altijd creatief en veel met mijn handen bezig, in onze verbouwing heb ik me daarin meer als uit kunnen leven, het klussen is dan ook echt mijn hobby.

Mijn creativiteit kan ik naast het klussen ook kwijt als gespecialiseerd bruidsstyliste in het allemaal uitwerken en het maken van mooie kapsels.

Van jongs af aan ben ik al veel met haren bezig, ik begon al snel met het experimenteren op mijn eigen haren zoals vlechten of mijn eigen haren verven, soms tot grote schrik van mijn ouders. 

In 2016 ben ik met veel plezier de kappersopleiding gestart en dat bleek de perfecte keuze. Na het behalen van mijn Allround kappers diploma heb ik nog het topjaar gevolgd en ben ik afgestudeerd als Salonmanager.

Na 5 jaar als allround kapster in een salon gewerkt te hebben, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik in 2020 Hairdo by Vera begonnen. Zo ben ik op cursus gegaan bij Kelly Baron op de Baron Academy en heb ik mijn certificaat gehaald voor het creëren van bruidskapsels. Sindsdien doe ik niets liever meer als prachtige kapsels creëren. 

Ik raak enorm enthousiast en gemotiveerd als ik mijn agenda vol met bruiden zie staan. Wat ben ik iedereen dankbaar dat ik hun mag laten stralen op hun grote dag!