DIENSTEN

BRUIDSSTYLING

 

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Je bent vast druk met alle voorbereidingen en daar hoort ook het boeken van een bruidsstyliste bij. Het is mijn passie om jou te laten stralen op jouw mooiste dag. Ik hou enorm van de romantische, bohemian en textured kapsels, hou jij hier ook van? Dan zijn wij de ideale match! 

Ik bied een pakket aan waarbij ik een natuurlijke bruidsvisagie verzorg. Ben jij iemand die in het dagelijks leven niet tot weinig make-up draagt maar wil je op je trouwdag wel net wat extra's maar geen full glam, nog wel jezelf voelen en er natuurlijk uitzien? Dan is de natuurlijke bruidsvisagie wat voor jou. 
Wil jij meer make-up op je bruiloft? Dan heb ik altijd tips voor iemand die een full glam look bij jou kan creëren!

Trouw jij in het buitenland? Voor jou reis ik graag de wereld over. Neem contact met mij op voor meer informatie over een destination wedding!

 

IK HEB NATUURLIJKE KRULLEN EN WIL ZE GRAAG BEHOUDEN IN MIJN BRUIDSKAPSEL...

Ik heb veel ervaring met natuurlijke krullen, dus wil jij je eigen mooie bos krullen behouden op jouw trouwdag? Doen! Love it!

Ik heb al vele natuurlijke krullen bruiden in de stoel gehad die het heel spannend vinden om het uit handen te geven omdat niet iedereen weet hoe hier mee om te gaan. Door mijn jarenlange ervaring hiermee heb ik dat taboe verbroken. Je bent bij mij in goede handen!

 

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN BRUIDSKAPSEL / BRUIDSVISAGIE?

Ik verwijs je voor een uitgebreid prijzenoverzicht overzicht naar het kopje TARIEVEN.


WERKWIJZE

AANVRAAG

Als je verliefd bent geworden op mijn werk en graag wilt weten of ik nog beschikbaar ben op jouw trouwdatum vul je mijn aanvraagformulier in: RESERVEER JOUW DATUM

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met jouw op voor verdere afhandeling van jouw aanvraag.

BOEKING

Bij de reservering van jouw trouwdatum vraag ik een aanbetaling van €75,-. Dit bedrag wordt bij de factuur van jouw proefkapsel afgehaald. Zodra je de aanbetaling hebt voldaan is jouw boeking gereed! Yay! :)

PROEFSESSIE

Ongeveer 3 maanden voor jouw bruiloft neem ik contact met je op om de proefsessie in te plannen. Deze vind ongeveer 2-6 weken voor de bruiloft plaats in mijn salon in Brandwijk. De proefsessie vind overdag plaats op maandag t/m woensdag. De andere dagen zijn gereserveerd voor bruiloften.

FACTUUR

In totaal ontvang je 3x een factuur. No. 1 bij reservering (75,-). No. 2 betaal je voor de proefsessie, dit bedrag is eerste helft van het totaalbedrag - de aanbetaling. No. 3 betaal je voor jullie trouwdag en bestaat uit de tweede helft van het totaalbedrag, eventuele bijgeboekte feestkapsels / visagie, reiskosten en andere toeslagen.

 


FEESTKAPSEL & VISAGIE 


Ben jij daggast op een bruiloft of heb je een andere leuke gelegenheid? Dan wil je natuurlijk dat je haren en/of make-up goed zitten! 
Naast je outfit is dit namelijk één van de belangrijkste aspecten. Ik verzorg dan graag jouw feestkapsel en/of visagie dit kan vanaf 4 personen bij jou thuis plaatsvinden en anders in mijn salon in Brandwijk. Een feestkapsel duurt ongeveer 45 minuten. Je mag van tevoren wat inspiratiefoto's opzoeken en dan beslissen we samen op de dag zelf de mogelijkheden en welk feestkapsel het mooiste bij jou past.

Een feestkapsel en/of visagie kunt u niet eerder dan 8 weken voor de gewenste datum boeken. Dit kan wel in combinatie met het boeken van een bruidskapsel.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM