Proefsessie bruidskapsel (en bruidsvisagie)

All you need to know

 

Wat is het doel van de proefsessie?

Een proefsessie is niet bedoeld om meteen een perfect kapsel te creëren. Een proefsessie is een consult om samen te kijken wat voor kapsel jij wilt, wat het beste bij jou staat en voor mij als stylist te ontdekken wat daarvoor allemaal nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Dit is namelijk bij ieder persoon met zijn eigen haartype weer een ander proces. Tijdens een proefsessie mogen er dus 'fouten' gemaakt worden zodat wij ze voor jouw trouwdag kunnen oplossen en een geweldig resultaat kunnen neerzetten.

 

Outfit

Praktische tip: trek iets aan wat bij jouw trouwjurk past. Heb je een witte jurk? Trek dan een wit kledingstuk aan en heeft je jurk kant, misschien heb je ook een wit kanten topje in jouw kast liggen. Dit geeft het beste beeld, samen met jouw kapsel/visagie. Een kleur (tenzij je een gekleurde jurk hebt) of kleding met print kan heel afleidend werken en een vertekend beeld geven. Personen meenemen

Ik adviseer om gewoon lekker alleen naar je proefsessie te komen, als  je het fijn vind mag je 1 iemand meenemen. Kinderen zijn helaas niet welkom, daar duurt de proefsessie echt te lang voor. 😉

Waarom maar 1 persoon? Dit geeft een stukje rust voor jezelf, meerdere personen betekent ook meerdere meningen en dit kan je soms aan het twijfelen brengen.

 

Voorbereiding proefkapsel / visagie

Was je haren de dag van te voren met shampoo en gebruik dan weinig tot geen conditioner/crèmespoeling. Daarna graag geen gebruik meer maken van andere haarproducten.
Waarom 1 dag van te voren je haren wassen? Je haar is de dag erna goed droog en vaak is het haar direct na het wassen een stuk slapper, wat slecht is voor de houdbaarheid van je kapsel. 

Heb jij natuurlijke krullen en wil je die behouden in je bruidskapsel? Behandel je krullen dan zoals je gewend bent en kom zo naar de proefsessie. (Zorg er wel voor dat je haren droog zijn.)

Heb je ook visagie erbij geboekt? Zorg dat je komt met een schone huid zonder make-up.

Haarextensions en haaraccessoires

Mocht je meer volume, lengte of houdbaarheid nodig hebben kun je bij mij haarextensions huren voor 1 dag van 100% Remy human hair.

Ook heb ik diverse haarsieraden te koop en te huur, je kunt ze tijdens de proefsessie uitproberen.

Naast haarsieraden verkoop ik ook bloemstukjes voor in het haar, een aantal voorbeelden hiervan zijn in de salon aanwezig om te bekijken en uit te proberen. Vervolgens kan ik ze voor jou bestellen in de gewenste kleurstelling.

Vraag tijdens je proefsessie gerust naar de mogelijkheden!

 

Dingen meenemen

Het je een sluier of een haarsieraad in de dag van jullie bruiloft? Het is handig om deze mee te nemen naar de proefsessie. (Je sluier is geen must, ik heb een passluier hangen die je even kunt bekijken in je kapsel.) We kunnen dan kijken hoe en waar we deze in het kapsel kunnen bevestigen. En zo kun je zelf gelijk het gehele plaatje van je kapsel zien.


Wil je het kapsel na de proefsessie in houden? Bewaar dan eventueel de vulling en de schuifjes die in het kapsel verwerkt zijn, deze worden eenmalig verstrekt.

 

Inspiratiebeelden

Het is altijd fijn als je wat inspiratiebeelden opzoekt voor je kapsel passend bij jouw uiterlijke kenmerken (denk aan blond haar, blonde voorbeelden). Als je
wat gevonden hebt heb ik graag dat je deze van te voren naar mij toestuurt zodat ik al een beeld hebt van wat jouw wensen zijn. Je mag maximaal 4 beelden toesturen. Bij de proefsessie bespreken we nog uitgebreid jouw wensen en kijken we naar wat er bij jouw jurk en jouzelf past.

 

Locatie en parkeren

De proefsessie vindt plaats bij mij in de salon.

Het adres:

Gijbelandsedijk 62A 

2974 BD Brandwijk

LET OP: Je kunt NIET parkeren op de grindpaden naast ons huis! Je mag wel parkeren tegenover ons huis direct naast de openbare weg, of op de parkeerplaats thv Kerkweg 29 Brandwijk (1 min lopen).